Hiánypótló wp bővítmények, ingyenes wordpress pluginok letöltése a bemutatkozó weboldaladhoz

Hiánypótló wp bővítmények, ingyenes wordpress pluginok letöltése a bemutatkozó weboldaladhoz

A WP CMS egyik jellegzetessége a sablonrendszer. (A témáknak köszönhetően például meglehetősen gyorsan készíthetünk új kinézetet az oldalunk számára.) Egy másik meghatározó sajátossága, az alaprendszerre telepíthető bővítmények.

Az ingyenes pluginok segítségével rengeteg időt és pénzt meg lehet spórolni, mindazonáltal érdemes kellő figyelmet fordítani a megfelelő kiegészítők kiválasztására. A túl sok bővítmény telepítése sokat ronthat az oldalunk betöltési sebességén, a laikusok által fejlesztett pluginok installálása pedig biztonsági kockázatot jelenthet a honlapunk számára.

Ingyenes wordpress biztonsági plugin: All In One WP Security

A wp core nem tartalmaz kiterjesztett biztonsági funkciókat. Az AIOS segítségével pillanatok alatt akár olyan alapvető kibervédelmi eszközöket aktiválhatunk mint: „admin url megváltoztatása”, „téves bejelentkezők kitiltása”, „file attribítúmok, hozzáférések, engedélyek cseréje”, „alapvető tűzfal” stb.

Ingyenes wordpress védelmi bővítmény: Sucuri Security

Az SS segítségével beállíthatjuk, hogy az oldalunkon történő mindannyi változásról e-mail értesítőt kapjunk. Az addon automatikusan észreveszi a core file-okban történő módosításokat, ezáltal a már részben feltört oldalak kivizsgálásra; helyreállítására szintúgy jó választás.

Ingyenes wordpress tevékenység audit plugin: Activity Log

Amennyiben – az e-mailek helyett – jobban szeretjük az adminisztrációs felületen nyomon követni, hogy pontosan mi történt a weblapunkon; akkor egy igazi hiánypótló választás lehet számunkra az AL bővítmény.

Ingyenes wordpress cache bővítmény: WP Super Cache

Weboldalunk betöltési sebességének gyorsítására használható ez a plugin. A jelenlegi 6.1.1 már a webhely egészség oldalán is megjelenik egy figyelmeztetés azon oldalak számára, melyeken nincs beállítva a megfelelő gyorsítótárazás.

Ingyenes wordpress gyorsító plugin: Autooptimize

A helyes cache-ing után mára szinte elengedhetetlen a html, css, js és a hozzáadott assetek megfelelő tömörítése. Az AO segítségével össze is vonhatjuk az ugyanolyan kiterjesztésű file-okat (ezáltal csökkenthetjük a kérések számát), valamint késleltethetjük azok betöltését.

Ingyenes wordpress biztonsági mentés bővítmény: All-in-One WP Migration

A haladó webtárhelyek – kivétel nélkül – tartalmazzák az automatikus napi, heti vagy havi biztonsági mentés funkciót. Mégis előfordulhat olyan helyzet amikor az aktuális állapotról szükségünk van egy különálló backupra. Az ilyen esetekben jó választás lehet az AIOWP!

Ingyenes wordpress kiemelt kép generátor plugin: Regenerate Thumbnails

A wp cms alapértelmezetten tartalmazza különböző dimenziók képkivágását. A modern webfejlesztésben sokszor előfordulhat azonban olyan szituáció (img src set); amikor a gyári képméretek nem kielégítőek számunkra. Új, egyedi csoportos képméretek automatizált definiálásában segít nekünk ez az addon.

Ingyenes wordpress okosító bővítmény: Advanced Custom Fields

A weboldalunk admin, backend és frontend részén egyaránt hasznosítható ez a remek kiegészítő. A lehetőségek gyakorlatilag végtelenek a felhasználás terén. Inkább haladó felhasználók számára ajánlott eszköz.

Ingyenes wordpress űrlap plugin: Contact Form 7

Piacvezető űrlap megoldás a honlapunk számára. Kapcsolati űrlapot, megredenlési formot, hírlevél feliratkozást vagy időpontfoglaló modult egyaránt készíthetünk vele. Javasolt kiegészítők a használat során: reCaptcha, Akismet, Flamingo, Bogo, Conditional Logic, Redirection stb.

Ingyenes wordpress karbantartás bővítmény: Smart Maintenance Mode

Egy honlap üzemeltetése során előfordulhatnak olyan szituációk, amikor átmenetileg le akarjuk zárni a tartalmat a nyilvánosság előtt vagy át akarjuk irányítani a látogatókat máshová. Ezzel az eszközzel mindezt úgy van lehetőségünk megtenni, hogy saját magunk számára minden ugyanúgy hozzáférhető.

Nincs kedved kísérletezni?

Belefáradtál, nincs már türelmed tovább próbálkozni? Megértjük a helyzeted. Bízd ránk bemutatkozó honlapod elkészítését. A NETRO-ban nem fogsz csalódni! Az első lépés, hogy kattints a zöld gombra és töltsd ki az űrlapot…

Válts egy jegyet a NETRO-ra! Netro
Oldalsáv

Indítsd el saját bérelt weboldaladat már ma!

Töltsd ki az űrlapot, hogy korlátlanul az egész világ megismerhesse az ötletedet!

  Kapcsolattartó információk

  Igényelt szolgáltatás

  Induláskor fizetendő

  19.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  35.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  99.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  179.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Számlázási információk

  Segíthetünk?

  Ha további kérdésed van, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot...

  Pin It on Pinterest

  Share This