A bérelhető, sablon alapú weboldalak legfőbb előnyei és hátrányai

A bérelhető, sablon alapú weboldalak legfőbb előnyei és hátrányai

A 21. században megannyi módja van annak, hogy digitális jelenlétünket kialakítsuk és ezáltal az online marketing rögös útján elinduljunk. Mostanra nem kérdés többé, hogy a fogyasztók zöme a világháló segítségével tájékozódik.

A bérelhető weboldalak legfőbb előnyei

Gyors

A sablon alapú, „sorozatgyártott” megoldásoknak köszönhetően azonnal rendelkezésre áll és akár pillanatok alatt használatba vehető. A most megálmodott weboldalt 24 órán belül használatba vehetem.

Olcsó

Jellegéből adódóan nem igényel hosszú, extra munkaórákat. Nincs szükség teljesen egyedi arculat kialakítására, sem pedig különleges funkciók lefejlesztésére. Emiatt akár negyvenkilencezer-kilencszáz forintból is elindítható.

Stabil

Jelenleg ügyfelek százai bíznak meg bennünk. Szeretnénk, ha ez a szám a jövőben ezresekre bővülne. Nem engedhetjük meg magunknak a leállást. Szolgáltatásunkat az MHosting szerverein futtatjuk és az UptimeRobot segítségével monitoringoljuk.

Teljes körű

Az induláskor – a megrendelésben foglaltak szerint – mindent elkészítünk helyetted és neked. Ha ezután mégis bármivel elakadnál, mi később is állunk rendelkezésedre és segítünk az információk feltöltésében, módosításában.

Adminisztrálható

Az átadást követően az összes megoldásunkat saját kezűleg szerkesztheted a hozzá tartozó NETRO adminisztrációs felület segítségével. Több tucat online segédanyag – a világ bármely nyelvén – rendelkezésre áll a platform használatát illetően.

Népszerű

A világ vezető CMS rendszerére, WordPress alapra fejlesztjük megoldásainkat. A WP 2022-ben a világ összes weboldalának több mint 43%-át szolgálta ki. (Statisztika itt.) Úgy gondoljuk, hogy ez az eredmény magáért beszél. Minket meggyőzött, pontosan ezért vagyunk elhivatottak mellette.

Keresőbarát

A W3C szabványok betartásának és a szakértelmünknek köszönhetően a honlapok SEO barát felépítésűek. Emellett mindig odafigyelünk a GTmetrix és a Google Page Speed ajánlásaira, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk.

Reszponzív

A fejlesztés során kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a reszponzív UI / UX kialakítására. A sablonok kialakítása során nem vagyunk hajlandóak kompromisszumot kötni. Minden design elemnek és információnak; minden lehetséges eszközön hibátlanul kell megjelennie!

Biztonságos

Az összes bérelhető weboldal SSL tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezáltal biztosított a titkosított kapcsolat. Bár a wordpresset sokszor éri kritika a sebezhetősége kapcsán, mi mégis azt valljuk, hogy a biztonsági problémák kapcsán nem a wp, hanem a felhasználók figyelmetlensége a meghatározó.

Átgondolt

Megoldásaink napjaink trendjeit figyelemmel kísérve készülnek. A jól bevált módszerekben hiszünk. De sosem elégedünk meg teljesen az aktuális eredménnyel. Mindig új ötleteket dolgozunk ki és amikor eljött az ideje meg is valósítjuk azokat.

A bérelhető weboldalak legfőbb hátrányai

Presztízsmentes

A szakmai közönség (mint például webfejlesztők, marketingügynökségek munkatársai, egyéb online szakértők) számára mindig kisebb elismertséget érdemel a sablon alapú megoldás az egyedivel szemben.

Korlátozott

A késztermék kapcsán korlátozott az arculat és a funkcionalitás. Csak részben testre szabható a sablon és nem ad teljes szabadságot a továbbfejleszthetőség szempontjából.

Univerzális

Előre meghatározott specifikáció mentén hasznosítható. Egyedi igényekhez nem ajánljuk sem az Alap, sem a Profi weboldal megoldásunkat. Ha valaki az online marketingjét a lehető legprofesszionálisabb szinten szeretné űzni, akkor számára az egyedi weboldal megoldásunkat ajánljuk!

Kik a bérelhető weboldal igazi nyertesei?

A fentiek ismeretében megállapítható, hogy azok a bérelhető weboldal igazi győztesei, akik jelenleg még abszolút nem rendelkeznek weboldallal illetve azok, akiknek a meglévő honlapuk mára korszerűtlenné, elavulttá vagy egyéb szempontból használhatatlanná vált.

A NETRO rendszerében bárki kedvező áron elindíthatja a saját weboldalát, melynek következtében azonnal új érdeklődőkre- majdan új fogyasztókra tehet szert.

Tetszik a lehetőség? Az első lépés, hogy kattints a gombra és töltsd ki az űrlapot…

Válts egy jegyet a NETRO-ra! Netro
Oldalsáv

Hasonló bejegyzések

Online marketing tippek, trükkök és integrációk...

Tervezd te is tudatosan a digitális jelenléted!

Összes cikk

Indítsd el saját bérelt weboldaladat már ma!

Töltsd ki az űrlapot, hogy korlátlanul az egész világ megismerhesse az ötletedet!

  Kapcsolattartó információk

  Igényelt szolgáltatás

  Induláskor fizetendő

  19.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  35.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  99.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  179.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Számlázási információk

  Segíthetünk?

  Ha további kérdésed van, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot...

  Pin It on Pinterest

  Share This