Milyen esetekben realizálható egy bérelhető weboldal megtérülése?

Milyen esetekben realizálható egy bérelhető weboldal megtérülése?

Az online marketingben 2023-ra iszonyatosan kitágult a rendelkezésre álló eszközök tára és ezek magától értetődő módon egészen különböző árfekvésűek. Weboldal és weboldal kinézete, funkcionalitása, árazása azaz specifikációja között elképesztően nagy különbségek lehetnek.

A befektetés mértéke azonban nem minden esetben arányos a megtérülés mértékével. Tehát nem biztos, hogy egy méregdrága weblap profitábilis lesz; ahogyan egy filléres honlap is lehet veszteséges.

Egy korábbi bejegyzésünkben már ismertettük, hogy kik a bérelhető weboldalak igazi győztesei. Most megvizsgáljuk részletesebben, hogy miért ők azok.

Akinek még nincs honlapja vagy elavult weblappal rendelkezik, az nem foghat mellé egy bérelhető weboldal elindításával

Az üzleti szektorban általánosságban elmondható, hogy a weboldalak legalapvetőbb célkitűzése az adott vállalkozás interneten történő digitális jelenlétének megalkotása. A prezentáció pedig az online marketing színterén akkor válik eredményessé, ha az oldalra látogató potenciális érdeklődők később ügyfelekké alakulnak.

Ahhoz, hogy ez az egyszerűnek vélt célkitűzés megvalósulhasson, számos tényezőnek a helyén kell lennie:

 • meg kell határozni, hogy mi lesz az elsődleges cél
 • szakértelem mentén létre kell hozni a felületet
 • megfelelő információkkal fel kell tölteni
 • nonstop 0-24, az év 365 napjában működőképes kell, hogy maradjon
 • állandó forgalmat kell terelni a felületre

A profitábilis weboldal ugyanis attól válik nyereségessé, hogy a befektetés összegét legalább több mint egyszer visszahozza nekünk.

A NETRO segítségével – a világon bárki – nettó 49.900 ft ráfordítással elindíthatja – további díjak fizetése NÉLKÜL – egy teljes éven keresztül a saját tevékenységét bemutató oldalát.

Ne legyünk mohók. Maradjunk a realitás talaján.

Van-e a vállalkozásomnak olyan tevékenysége; amely évi 5 új ügyfél általi megrendelés esetén, több mint nettó 49.900 ft-os nyereséget generál számomra?

Ha van, akkor rövid távon már minden bizonnyal meg is térült a befektetés. A példánk csak az egy évben mért konverziókat veszi számba… De mint az közismert, a korábbi érdeklődőkből is lehetnek később ügyfelek; valamint az elért ügyfelek egy szegmense pedig törzsvásárlókká válhat.

Természetesen azt garantálni nem tudjuk, hogy a gyakorlatban aztán tényleg lesz évi 5 új ügyfeled, de a 20 éves online marketing tapasztalatunk révén arra a következtetésre jutottunk, hogy a megfelelően átgondolt, szakértelem mentén elkészített, releváns információkkal feltöltött és a honlapjukra állandó forgalmat terelő ügyfeleinknek biztosan van és lesz is évi 5 új ügyfele. Eszerint nem kérdés többé a bérelhető weboldalak profitabilitása.

Tehát a szalagcímre válaszolva: minden olyan esetben realizálható egy bérelhető weboldal megtérülése, amikor valaki – a fent leírtak szerint – létesít egy új online felületet, miközben a vállalkozásában történő évi 5 új megrendelés kapcsán legalább nettó 49.900 ft-os nyereségre tesz szert.

Mi van akkor, ha ennél is többet tud?

Az 5 helyett aztán könnyen lehet 50 – a megfelelő időzítés miatt – esetleg akár 500 új ügyfél is… Megtörténhet? Megtörténhet! Add meg az esélyt, hogy a potenciális érdeklődők megtaláljanak az interneten és konvertálj belőlük ügyfeleket a bérelhető weboldal segítségével!

Tedd próbára a NETRO rendszerét, indítsd el az új weboldaladat már ma!
Válts egy jegyet a NETRO-ra! Netro
Oldalsáv

Hasonló bejegyzések

Online marketing tippek, trükkök és integrációk...

Tervezd te is tudatosan a digitális jelenléted!

Összes cikk

Indítsd el saját bérelt weboldaladat már ma!

Töltsd ki az űrlapot, hogy korlátlanul az egész világ megismerhesse az ötletedet!

  Kapcsolattartó információk

  Igényelt szolgáltatás

  Induláskor fizetendő

  19.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  35.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  99.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  179.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Számlázási információk

  Segíthetünk?

  Ha további kérdésed van, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot...