5 nyomós érv, ami miatt az online weblapépítő szoftverek helyett inkább a NETRO-val érdemes elkészíttetned a weboldaladat

5 nyomós érv, ami miatt az online weblapépítő szoftverek helyett inkább a NETRO-val érdemes elkészíttetned a weboldaladat

Jelen pillanatban eszközök ezrei állnak a rendelkezésünkre, ha önállóan szeretnénk a saját honlapunkat elkészíteni. A végeredményt jobbára nem a munkához használt szerszámok, hanem inkább az adott szakember felkészültsége szokta meghatározni.

Ezért van az, hogy tapasztalat hiányában, a legfejlettebb szerszámokkal ugyancsak „kontármunka” készülhet, mint ahogyan egy hozzáértő kezében a „faékegyszerű kalapács” egyaránt csodákra képes.

1. Teljes körű szolgáltatás

Veled, helyetted és neked készül: az ötletek összegyűjtésében, az információk összeállításában majd feltöltésében; és a szükséges javításokban szintén állunk a rendelkezésedre. Neked már csak a kulcsrakész weboldalt és a hozzá tartozó adminisztrációs felületet kell átvenned. (Minden ügyfelünknek A-tól Z-ig szolgáltatást nyújtunk.)

2. Kötött arculat

A grafikai, UX és UI alapelveket figyelembe véve készítjük a rendelkezésre álló sablonokat, melyek minden egyes pixelpontját a végletekig tökéletesítjük. (Nem engedjük meg a felhasználóknak, hogy a saját oldaluk kinézetét véletlenül vagy szándékosan elrontsák.)

3. Beépített automatizációk

A magas minőségi szint megtartását beépített automatizációk folyamatosan támogatják. Az automatikus képméretezés, tömörítés, a html/css/js minimalizálás, az oldalelérhetőség monitoringja, a biztonsági mentés mind-mind jelen lévő aktív szolgáltatások. (Neked nem kell velük foglalkoznod, a háttérben mégis működnek.)

4. Alázatos hozzáállás

Fontos vagy nekünk: a nagyság átka nálunk nem érvényesül! Szeretnénk minden ügyfelünket személyesen ismerni, az üzleti céljainak elérésében tartósan protezsálni. Az előfizetés teljes ideje alatt esszenciális figyelmet fordítunk az elkészített weboldalakra. (Az online marketinggel kapcsolatos problémád közvetve ugyanúgy érint bennünket, engedd, hogy segíthessünk annak megoldásában.)

5. Kiegészítő lehetőségek

Csapatunk javarészt webfejlesztőkből, grafikusokból, értékesítőkből és online marketing szakemberekből áll. Mindenkinek megvan a maga speciális szakterülete. Biztosak vagyunk benne, hogy igény esetén a weboldal elindításán túl, további ötletekkel segíthetünk a lead generálás, azaz a látogató – és vevőszerzés területein. (Kérj ingyenes auditot, állapotfelmérést.)

Már ügyfelünk vagy? Írd meg nekünk, hogy miért jó a NETRO rendszerét használni! Köszönjük.

Próbára tennél bennünket? Igényeld a saját NETRO weblapodat!

Válts egy jegyet a NETRO-ra! Netro
Oldalsáv

Hasonló bejegyzések

Online marketing tippek, trükkök és integrációk...

Tervezd te is tudatosan a digitális jelenléted!

Összes cikk

Indítsd el saját bérelt weboldaladat már ma!

Töltsd ki az űrlapot, hogy korlátlanul az egész világ megismerhesse az ötletedet!

  Kapcsolattartó információk

  Igényelt szolgáltatás

  Induláskor fizetendő

  19.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  35.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  99.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  179.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Számlázási információk

  Segíthetünk?

  Ha további kérdésed van, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot...

  Pin It on Pinterest

  Share This