Hagyományos offline marketing ötletek- és tippek olyan vállalkozóknak, akik már rendelkeznek bérelhető weboldallal

Hagyományos offline marketing ötletek- és tippek olyan vállalkozóknak, akik már rendelkeznek bérelhető weboldallal

2023-ban tagadhatatlanul az internet a legjobb választás arra, ha valaki növelni óhajtja a brandjének az ismeretségét vagy új érdeklődőkre, majdan friss ügyfelekre kíván szert tenni. A szakértők által menedzselt online marketing – piacképes termék és / vagy szolgáltatás esetén – profitábilis befektetésnek tekinthető.

Noha az online marketing napjainkban valóban eminens pozíciót képvisel a reklámok és a hirdetések futtatásának terén, mégsem célszerű kizárólag rá hagyatkoznunk. Ebben a blogbejegyzésünkben már foglalkoztunk a weboldal köré épülő digitális lehetőségekkel. Most azonban a retro offline eszközökről lesz szó.

Direkt marketing

A házalós ügynökösködés gondolatánk hallatán sok embernek feláll a szőre a hátán. Pedig egy új termék vagy új szolgáltatás bevezetésekor még mindig ez az egyik legköltséghatékonyabb módja annak, hogy megtaláljuk a potenciális ügyfeleinket. Szuper, ha a hidegpiac helyett a kapcsolataink mentén állunk neki az értékesítésnek.

Miután az „ismerőseink elfogytak”, ne feledkezzünk meg a klasszikus kézzelfogható marketingeszközök hadáról sem. A kilincselés során használjuk a mindenki által jól ismert klasszikus eszközöket mint például:

 • névjegykártya
 • szórólap
 • katalógus
 • autómatrica
 • reklámajándék
 • stb.

Figyeljünk rá, hogy minden eszközünk jól látható módon tartalmazza a weboldalunk elérhetőségét, ahol az érdeklődők többletinformációkhoz, további kedvezményekhez juthatnak a látogatás alkalmával. A személyes látogatás helyett telefonon vagy postai levélben dettó felkereshetjük a lehetséges klienseinket.

Rendezvények, előadások, workshopok

Ez a direkt marketing egy szelíd formája. Ahol nem „face to face” rárontjuk az ajtót a jövőbeli vásárlóinkra; hanem felébresztjük bennük a vágyat egy-egy személyes találkozóra. Akkor leszünk igazán ügyesek, ha bemutatni kívánt terméket, szolgáltatást egyszerre akár egy tucat érdeklődőnek lesz módunk prezentálni. Az esemény végén adjunk „házi feladatot”, mely műveletet kizárólag a weboldalunkra irányítással tudjanak majd elvégezni.

Hagyományos médiamegjelenések

Ha ódzkodunk a direkt marketingtől, akkor kiváló lehetőség minden háttérből irányított médiamegjelenés. Televízió, rádió, újsághirdetések, utcai fényreklámok és óriásplakátok máig működőképes marketingeszközök.

Köztudatban történő bennmaradásra, márkaépítésre és presztízsnövelésre kiváló. A webes elérhetőségünk mindig kiemelten jól látható módon – nagy betűkkel – esetleg intelligens megoldással (pl.: QR kód) szerepeljen. Tapasztalatunk alapján: új – a piac számára ismeretlen – márka kiépítésekor önmagában nem nyereséges a hagyományos médiacsatornákon történő jelenlét.

Kivételes akciók, eseti kedvezmények

Az akciók, extra kedvezmények, ajándékutalványok, kuponok stb. ereje mindenki számára közismert. A promóciós, korlátozott időtartamú ajánlatok előnyeit az offline marketing szektorban ugyanúgy kihasználhatjuk mint online.

A kedvezmény biztosításakor feltétlenül kezdjük el a vevőinket a weboldalunkra terelni, hogy a jövőben már azon keresztül kommunikálhassunk velük.

Egyelőre weboldalad sincs?

Vagy esetleg van; de olyan régi és korszerűtlen, hogy szinte már vállalhatatlan?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk!

Hivatkozz az „ONLINEABMG2023”-as kuponra a mostani megkeresésed alkalmával vagy e-mailben és mi 20%-os kedvezményt jóváírunk neked a bérelhető weboldalad első évében!

Válts egy jegyet a NETRO-ra! Netro
Oldalsáv

Hasonló bejegyzések

Online marketing tippek, trükkök és integrációk...

Tervezd te is tudatosan a digitális jelenléted!

Összes cikk

Indítsd el saját bérelt weboldaladat már ma!

Töltsd ki az űrlapot, hogy korlátlanul az egész világ megismerhesse az ötletedet!

  Kapcsolattartó információk

  Igényelt szolgáltatás

  Induláskor fizetendő

  19.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  35.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  99.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  179.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Számlázási információk

  Segíthetünk?

  Ha további kérdésed van, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot...

  Pin It on Pinterest

  Share This