Ingyenes online szoftverek, képszerkesztő programok a weboldalad fotóinak megszerkesztéséhez

Ingyenes online szoftverek, képszerkesztő programok a weboldalad fotóinak megszerkesztéséhez

A weboldalak legfőbb alkotóelemei a fotók, a vektorok és az illusztrációk. Egy kép ugyanis ezer szónál is többet mondd. (Itt írunk arról, hogy honnan tudsz ingyenes képeket beszerezni.) A rendelkezésre álló elemek azonban nem minden esetben készek a végső használatra. Az alábbiakban bemutatunk néhány ingyenes megoldást, melyek segítségével véglegesítheted a felhasználni kívánt komponenseket.

Photopea

Örülhetnek az Adobe Photoshop hű felhasználói. Ez az ingyenes szerkesztő az xcf, a sketch, az xd és a cdr mellett a psd formátumot szintúgy támogatja. Valószínűleg ez a legjobb ingyenes online alternatíva a korábban Macromedia Photoshopnak hívott termék rajongói számára.

Figma

A szakmai körökben mára zászlóshajónak számító program számos funkcióját az ingyenes verzióban is élvezhetjük. Rengeteg ingyenes és fizetős addon közül választhatunk, ha valamilyen speciális igényük támad. Forradalmi újdonság, hogy a program minden esetben távoli számítógépek erőforrását felhasználva működik.

Canva

Egyszerű használhatósága miatt rendkívül sokan szeretik a magyar kezelőfelülettel ugyancsak rendelkező Canva szoftvert. Tömérdek – előre beépített – template közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelő designt.

Optimizilla

Képtömörítési eljárással csökkenthetjük a fotók, képek helyfoglalási méretét. Csoportosan akár 20 file-t tömöríthetünk, végül egyesével vagy .zip formátumba csomagolva tölthetjük le őket. A színek száma beállítható a hozzá tartozó minőségre vonatkozó előnézettel.

Erase bg

Gyakran előfordul, hogy szeretnénk egy fotó hátterét kitörölni. Régen ez csak hosszú percek, esetleg munkaórák eredményeként valósulhatott meg. Hála a modern technológiának és a mesterséges intelligenciának ez ma már másodpercek alatt kivitelezhető. Ebben segít nekünk ez az ingyenes háttér-eltávolító online szoftver.

Nem találod a számodra megfelelő eszközt a megoldáshoz?

Indíts egy bérelhető weboldalt ahol nem kell a fotók méretezésével és / vagy szerkesztésével foglalkoznod mivel mi mindent elkészítünk helyetted, neked!

Válts egy jegyet a NETRO-ra! Netro
Oldalsáv

Hasonló bejegyzések

Online marketing tippek, trükkök és integrációk...

Tervezd te is tudatosan a digitális jelenléted!

Összes cikk

Indítsd el saját bérelt weboldaladat már ma!

Töltsd ki az űrlapot, hogy korlátlanul az egész világ megismerhesse az ötletedet!

  Kapcsolattartó információk

  Igényelt szolgáltatás

  Induláskor fizetendő

  19.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  35.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  99.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  179.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Számlázási információk

  Segíthetünk?

  Ha további kérdésed van, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot...

  Pin It on Pinterest

  Share This