Ingyenesen használható, jogtiszta képek, videók, vektorok, stockfotók a weboldaladra 2023-ban

Ingyenesen használható, jogtiszta képek, videók, vektorok, stockfotók a weboldaladra 2023-ban

A mai kor trendjeink megfelelő weboldalak számos fotót, vektort, illusztrációt azaz képet tartalmaznak. Nem mindegy azonban, hogy milyen forrásból szerezzük be őket. Az önhatalmúan, tájékozódás nélkül felhasznált elemek ugyanis szerzői joggal kapcsolatos problémákat okozhatnak számunkra.

Azért, hogy az online jelenlétünk támadhatatlan maradjon, mindig megfelelő forrásból szerezzük be a virtuális megjelenésünk prezentációját színesítő „asseteket”.

„Egy kép többet mond ezer szónál”

Milyen igaz ez a kínai közmondás. A képletöltés és a képfeltöltés az egyik megkerülhetetlen állomása a korrekt ár-érték arányú weboldalaknak, kivéve, ha külön büdzsével rendelkezünk egy-egy fotózást illetően ,vagy esetleg fényképészek vagyunk és nem sajnáljuk rá az időt.

A legtöbb kis- és középvállalkozó nem szeretné magát újabb költségekbe verni, nekik készültünk némi inspirációval.

Pixabay

„Lenyűgöző ingyenes képek. Fedezd fel a 3 millió képet és videót, amelyeket nagylelkű közösségünk osztott meg”. – olvasható a honlapján. A fotók, a videók és a zenék személyes és üzleti célra egyaránt felhasználhatók.

Unsplash

„Az internet vizuális forrása. Az egész világon vannak alkotóink, ők működtetnek bennünket.” – Ezzel a szlogennel nyit a weblapjának keresője. Az innen beszerzett anyagokat a legtöbb esetben nem szükséges visszalinkkel (attribútum megjelölésével) ellátni.

Pexels

„A legjobb ingyenes stock- fotók és videók tehetséges alkotók jóvoltából.” – Így mutatkozik be a nagyérdemű előtt a magyar nyelvűre is lefordított asset adatbázis. Az online felhasználás módja szinte korlátlan. Fizikai termékeken történő újrafelhasználás esetén módosítás szükséges. Márkaépítésre pedig a személyeket tartalmazó fotók nem használhatók.

StockSnap

„Gyönyörű, ingyenes stockfotók. Új Creative Commons 0 lincesszel rendelkező képek naponta. Szerzői jogi követelésektől mentes fotók.” – látható a keresőbox felett a hivatalos weboldalán. Bizonyos felhasználások jogtisztaságához az attribútum feltüntetése elengedhetetlen.

Freepik

„Minden amire szükséged lehet egy helyen.” – Személyes kedvencünk a freepik. FIGYELEM! Az ingyenes képek csak attribútum feltűntetésével használhatók fel szabadon. A prémium elemekhez, és a normál elemek megjelölés nélküli felhasználásához előfizetés szükséges. Mégis említésre méltó, mivel ár-érték arányban kiemelkedő a fizetős versenytársaihoz képest…

Sikerült inspirálnunk? Segíthetünk?

A weboldaladhoz szükséges elemek beszerzésén túl, az új oldalad elkészítésében is segíthetünk. 20 éves marketingtapasztalatunk garantálja a megfelelő minőséget.

Lépj velünk kapcsolatba!
Válts egy jegyet a NETRO-ra! Netro
Oldalsáv

Hasonló bejegyzések

Online marketing tippek, trükkök és integrációk...

Tervezd te is tudatosan a digitális jelenléted!

Összes cikk

Indítsd el saját bérelt weboldaladat már ma!

Töltsd ki az űrlapot, hogy korlátlanul az egész világ megismerhesse az ötletedet!

  Kapcsolattartó információk

  Igényelt szolgáltatás

  Induláskor fizetendő

  19.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  35.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  99.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  179.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Számlázási információk

  Segíthetünk?

  Ha további kérdésed van, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot...

  Pin It on Pinterest

  Share This