Online jelenlét újragondolva: weboldal készítés vállalkozásoknak egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan

Online jelenlét újragondolva: weboldal készítés vállalkozásoknak egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan

Az online térben való jelenlét mára nélkülözhetetlenné vált a vállalkozások számára. Sokak szerint a weboldal fejlesztése és fenntartása bonyolult, időigényes és költséges. Itt jön képbe a NETRO, a bérelhető weboldal megoldása, mely megkönnyíti bárkinek az internetes arculat kialakítását és kezelését.

Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a „NETRO – A bérelhető weboldal” legfőbb előnyeit, és hogy miképpen segíthet bármely társaságnak a digitális térben történő sikeres megjelenés létrehozásában.

1. Egyszerű weboldal készítés

A platform intuitív és felhasználóbarát felületet kínál. A regisztrációs folyamat könnyű, és a weboldalad létrehozásához csak néhány lépést kell követned. A beállítások egyszerűen kezelhetők, és nincs szükség technikai háttérre vagy programozási ismeretekre.

Több előre elkészített weboldal sablont kínálunk, melyek közül együtt – ingyenes szakmai tanácsadás keretén belül – kiválasztjuk a céljaidhoz leginkább megfelelőt. Mindegyik témánk tartalmazza a szükséges design elemeket és elrendezéseket, így nem kell nulláról kezdenünk a weboldalad kialakítását.

A CMS tartalomkezelőrendszer segítségével könnyedén módosíthatod és frissítheted a weboldal tartalmát. Képek, szövegek, videók és további típuselemek hozzáadása, eltávolítása vagy módosítása gyerekjáték lesz az online felület segítségével.

2. Gyors weboldal készítés

A beállítások időtakarékosan kezelhetők, és nincs szükség technikai háttérre vagy programozási ismeretekre. Az oldal indításakor mi nem egy „kulcsrakész” weboldalt, hanem egy „kész” weboldalt biztosítunk számodra. Az előzetesen leegyeztetett információk alapján minden szükséges adatot feltöltünk helyetted és neked az új, professzionális, bérelt weblapodra.

A korábbi tapasztalataink alapján kijelenthető, hogy az anyagok átadását követően legfeljebb 72 órán belül – meglehetősen gyorsan – elindítható egy weboldal, amennyiben az nem tartalmaz egyedi fejlesztési igényeket.

Ha a teljes összhang megvan közöttünk és hajlandó vagy te is néhány órát foglalkozni a neked készíttendő honlappal, azaz a rendelkezésünkre állsz egy személyes vagy online konzultáció erejéig, akkor akár már 24 órán belül is elindulhat a NETRO-ban megtervezett alap weboldalad…

3. Költséghatékony weboldal készítés

Nincs szükség új webfejlesztésre, hiszen egy előre lefejlesztett rendszerhez kapsz használati jogosultságot. Pontosan ezért nincs kezdeti költséges beruházás sem. A már elkészített sablonok és a könnyen testre-szabható felület együtt teszik lehetővé, hogy gyorsan és egyszerűen hozzáférhess egy professzionális megjelenésű weboldalhoz anélkül, hogy magas fejlesztési költségeket kellene viselned.

A bérleti díj tartalmazza a webhostingot, az időszakos karbantartást, a biztonsági mentéseket és a támogatást is, ami további költségmegtakarítást eredményez. (A nagyobb csomagjaink ráadásul még az egyedi domain név fenntartását is magában foglalják.)

A NETRO csapata lehetőséget kínál a weboldalad skálázására az üzleti igényeidhez igazodva. Ha a vállalkozásod idővel növekszik, és szükséged van több funkcióra vagy nagyobb kapacitásra, akkor opcionálisan kérheted a szolgáltatás bővítését.

Fontos azonban megjegyezni, hogy itt is CSAK AZT fogod extrába kifizetni, amit EXTRÁBA KÉRSZ a weboldaladba!

Egyszerű, gyors és költséghatékony

weboldal évi nettó 49.900 ft -ért…

Jól hangzik? Próbáld ki a NETRO rendszerét…

Jó-jó, ez mind jól hangzik… de most biztosan az jár a fejedben, hogy „mégis milyen weboldalt fogok kapni ezért a pénzért?” Azért, hogy a kétségeidet mielőbb elaltassuk… a már meglévő előfizetőink honlapjaiból mutatunk itt alább néhány példát…

Kiss BVM Kft.

Csavar, szerszám, villamosság – kissbvm.hu

Anita Brows & Lashes

Lakatos Anita szempilla stylist – wimpernverlangerungwien.at

Dombi Futó

Utánfutó kölcsönzés, gépkölcsönzés – dombifuto.hu

Tetszik? A lehetőség adott… csak rajtad áll, hogy élsz-e vele?

Kattints a zöld gombra és töltsd ki az űrlapot!

Válts egy jegyet a NETRO-ra! Netro
Oldalsáv

Hasonló bejegyzések

Online marketing tippek, trükkök és integrációk...

Tervezd te is tudatosan a digitális jelenléted!

Összes cikk

Indítsd el saját bérelt weboldaladat már ma!

Töltsd ki az űrlapot, hogy korlátlanul az egész világ megismerhesse az ötletedet!

  Kapcsolattartó információk

  Igényelt szolgáltatás

  Induláskor fizetendő

  19.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  35.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  99.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  179.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Számlázási információk

  Segíthetünk?

  Ha további kérdésed van, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot...

  Pin It on Pinterest

  Share This