Melyek a bérelhető weboldalak legfőbb előnyei a közösségi média oldalakkal szemben?

Melyek a bérelhető weboldalak legfőbb előnyei a közösségi média oldalakkal szemben?

A social media site-ok jelentősége triviális az online marketingben, de az eredmények szempontjából kész öngyilkosság a webes jelenlétünket kizárólag ezekre a digitális csatornákra korlátozni.

Sokan úgy gondolják, ma már mindenki fent van a közösségi média oldalakon, de az igazság ezzel szemben az, hogy meglehetősen nagyot tévednek!

Egy 2022 októberi kutatás szerint – valóban jelentős a felhasználók száma – a teljes népesség mintegy 59.3% -a használja az összes létező közösségi média valamelyiket. Amennyiben téged továbbra sem érdekel a maradék, körülbelül 40%-os lehetséges ügyfélkör, akkor ne is olvass tovább…

Korlátozás nélküli információszerzés

A közösségi média oldalak hajlamosak korlátozni a – regisztrációval nem rendelkező, vagy a regisztrációval rendelkező, de adott látogatás alkalmával nem bejelentkezett – felhasználók hozzáférését az egyes információkhoz. (Ezzel kényszerítik a látogatókat regisztrációra, a regisztrált felhasználókat bejelentkezésre.) A bérelhető weboldalon közzétett információk ezzel szemben korlátlanul – bejelentkezés és regisztráció nélkül – mindenki számára hozzáférhetők.

Nincs egyoldalú, totális adatvesztés

Az oldalunk létrehozásával elfogadjuk az általános szerződési feltételeket. Irányelvsértés esetén – egyes szolgáltatók – egyeztetés nélkül letörölhetik, azonnali hatállyal megszüntethetik az addig elkészített teljes munkát. (Aztán kereshetünk bárkit, a legrosszabb esetben válaszra sem fognak méltatni bennünket.) A bérelhető weboldal szolgáltatás szintúgy megköveteli az általános szerződési feltételek elfogadását és betartását, azonban irányelvsértés esetén van lehetőség a teljes oldal mentésére, áthelyezésére; ezáltal nem történhet totális adatvesztés.

Aktív részesedés az organikus találatokban

A keresőmotorok algoritmusai részben leindexelik a közösségi média oldalak egyes információit, de az organikus találatok eredményei a social media tekintetében meglehetősen hiányosak. A legtöbb közösségi média szolgáltatónál még részben sem konfigurálhatók meta beállítások. (Ilyen módon nem használhatjuk a search console auditját sem, kényszerített indexelést sem kezdeményezhetünk.) A bérelhető weboldalak egyik fő fókusza az organikus találatokra irányul. Minden szolgáltatás tartalmazza a search console-t és a meta beállítások részletes konfigurációja is támogatott.

„Szerelmesek” vs konkrét keresők

A közösségi média oldalt használók a tanulás, szórakozás és kikapcsolódás közben – az idővonalat böngészve – futhatnak bele az egyes ajánlatokba, melyek közül jóformán azonnal beleszeretnek a számukra szimpatikus hirdetésekbe. (Ez a fajta ajánlattétel az érzéseken és az energián alapul. Az ilyen vásárlások általában nem racionálisak azaz irracionálisak.) Ezzel szemben a weboldalakat, köztük a bérelhető weboldalakat első sorban a konkrét keresésekre szoktuk felépíteni. (Az ilyen ajánlattételt a materialista gondolkodásmód és az egzakt problémamegoldás jellemzi. Racionális megrendelések tartoznak ebbe a szegmensbe.)

Van egy rossz és egy jó hírünk. A rossz hír, hogy a fejlődő, piacképes vállalkozók számára ez nem egy VAGY közösségi média VAGY weboldal esete; hanem inkább egy közösségi média ÉS egy weboldal ügylete. A jó hír pedig, hogy a weboldal készítésére fejlesztettünk egy kiemelkedő megoldást.

2023-ban ugyanis a rendelkezésre álló eszközöket – a jellegüktől függően – nem egymás helyett; hanem párhuzamosan, egymást erősítve ajánlott használni.

A social mediát kellő odafigyeléssel és szorgalommal magad egyaránt kézbe veheted, ellenben a bérelhető weboldal elkészítésében örömmel segítünk!

Válts egy jegyet a NETRO-ra! Netro
Oldalsáv

Hasonló bejegyzések

Online marketing tippek, trükkök és integrációk...

Tervezd te is tudatosan a digitális jelenléted!

Összes cikk

Indítsd el saját bérelt weboldaladat már ma!

Töltsd ki az űrlapot, hogy korlátlanul az egész világ megismerhesse az ötletedet!

  Kapcsolattartó információk

  Igényelt szolgáltatás

  Induláskor fizetendő

  19.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  35.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  99.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  179.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Számlázási információk

  Segíthetünk?

  Ha további kérdésed van, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot...

  Pin It on Pinterest

  Share This