Történet

17 éve már, hogy változatos marketingeszközök, köztük prezentációs honlapok elkészítésével támogatjuk a hozzánk forduló ügyfelek digitális online jelenlétét. Mostanáig több ezer projektet sikerült önállóan vagy más ügynökségekkel együttműködve abszolválnunk. Jelenleg 200 db felett van az általunk készített és támogatott élő weblapok száma.

A régóta működő, sikeres vállalkozások könnyen beruháznak egy-egy több százezer forintos vagy akár milliós weboldalra. No, de mi a helyzet a nem régen indult, új kisvállalkozásokkal? Őket nem illeti meg egy professzionális megjelenés a neten? Dehogynem! Szerintünk nagyon is!

Ez a gondolat indította útjára a Netro-t. A bérelhető weboldalrendszert, mely segítségével „utasaink” olyan könnyen „felszállhatnak” az internetre, mint amikor az ember metróval éri el a következő úticélját.

Létrehoztunk, egy mindenki számára egyértelműen átlátható, azonnal elérhető, egyszerű rendszert, melybe bárki pillanatok alatt csatlakozhat. Segítségével látható leszel az online térben és nagyon hamar szert tehetsz új, potenciális érdeklődőkre.

A mi metrónk a megszokott menetrend szerint közlekedik… ha szeretnél eljutni A-ból B-be, akkor válts jegyet már ma a Netro-ra!

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek; pontosan milyen honlapot érdemes indítania...

Összes cikk

Címkék

Pin It on Pinterest