Ingyenesen letölthető programok / jogtiszta szoftverek melyek használatával magasabb színvonalra emelheted a weboldalad minőségét

Ingyenesen letölthető programok / jogtiszta szoftverek melyek használatával magasabb színvonalra emelheted a weboldalad minőségét

Egy weblap birtoklása leginkább egy családi ház birtoklásához hasonlítható. Hiszen egy honlap – akárcsak egy ház – sosincsen készen, legfeljebb átmenetileg megelégszünk az aktuális állapotával. A valóságban épphogy befejezzük az aktuális munkafolyamatot általában már valami új dolgon törjük a fejünket.

Az oldalunk tartalomkezelő rendszere – számos problémára – beépített megoldásokat tartalmazhat, de az alábbiakban bemutatunk néhány kiegészítő eszközt, melyek használatával nem csak a kezdő, hanem a haladó szintű problémák egyaránt abszolválhatók.

LibreOffice

Az ötletek megvalósítása a tervezés fázisában általában egyszerű vázlatokkal és / vagy összetett dokumentációkkal indul el. Csak ezután következhet a tényleges kivitelezés. Amennyiben haladni szeretnénk a korral, akkor a papírfecnik és a füzetek helyett teljesen ingyenesen használhatjuk a „The Document Foundation” alkalmazását.

Inkscape

Ebben a cikkünkben már foglalkoztunk online képszerkesztő programokkal. Napjainkban – egyre ritkábban, ám mégis – előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor internethozzáférés nélkül szeretnénk vektoros grafikai feladatokat elvégezni – ilyen esetekre jó szívvel ajánljuk a „Draw Freely” szlogennel fémjelzett alkalmazást.

GNU Image Manipulation Program

Bár a Gimp is rendelkezik vektoros támogatással, ezt a programot mégis inkább pixelgrafikus teendők megcsinálásához javasoljuk. Számos 3rd party beépülő segítségével bővíthető a funkcionalitása. Egyszerű és haladó grafikusi feladatok elvégzésére egyaránt alkalmas.

Krita

Úgy illik – ha már megemlítettük az Inkscape-t és a Gimpet – hogy akkor ejtsünk szót az ingyenes szekció bronzérmes szereplőjéről is. Digitális festés & kreatív szabadság szlogennel mutatkozik be, az úgyszintén illusztrációs feladványok megfejtésére használható program.

Visual Studio Code

Komplexebb fejlesztésekhez és egyszerűbb fejlesztési feladatokhoz egyaránt ajánljuk a Microsoft által készített ingyenes kódszerkesztőt. Rengeteg funkció mellett számos kiegészítővel tovább okosíthatjuk a felületét és a működését. Minden igazán elterjedt programnyelv (html, css, js, php, liquid stb.) szintaktikáját rendkívüli módon támogatja.

FastStone Image Viewer

Többször utaltunk már rá, hogy a képek mennyire meghatározó elemei egy-egy weboldalnak. Ebben a cikkünkben ingyenesen használható assetek könyvtárát is bemutattuk a nagy nyilvánosság számára. Az FSIV segítségével gyorsan lapozhatunk a képek között, kiolvashatjuk a szükséges EXIF információkat és a legalapvetőbb képszerkesztési tennivalókat ugyancsak elintézhetjük.

Google Ads Editor

Miközben a legtöbb szereplő a „kizárólag online” vonal felé húz, a Google ehhez képest megint az ellenkező irányba indult el. Nemrég megjelent ugyanis az új, offline PPC hirdetésszerkesztő- és kezelő szoftverük. Segítségével akkor is módosíthatjuk a hirdetéseket, kampányokat; amikor épp nem vagyunk fent az interneten. Az aktuális sessionben szereplő változtatásaink a következő netes kapcsolódásunk időpontjában lépnek érvénybe. (A PPC fontosságával itt foglalkozunk.)

„Minden eszköz csak annyit ér, amennyit használsz belőle”

Mi ezen szoftverek mellett a fizetős alternatíváikat is használjuk azért, hogy az elvégzendő feladatok professzionális színvonalon legyenek lebonyolítva.

Ha eleged van a kísérletezésből és inkább kiszerveznéd a teljes online marketingedet; akkor fordulj hozzánk bizalommal, kérd ingyenes árajánlatunkat!

Ha pedig „csak egy szuper weboldalt” szeretnél, akkor kattints a zöld gombra és töltsd ki az űrlapot!

Válts egy jegyet a NETRO-ra! Netro
Oldalsáv

Hasonló bejegyzések

Online marketing tippek, trükkök és integrációk...

Tervezd te is tudatosan a digitális jelenléted!

Összes cikk

Indítsd el saját bérelt weboldaladat már ma!

Töltsd ki az űrlapot, hogy korlátlanul az egész világ megismerhesse az ötletedet!

  Kapcsolattartó információk

  Igényelt szolgáltatás

  Induláskor fizetendő

  19.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  35.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  49.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  89.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  99.900 Ft + ÁFA teljes díj

  Induláskor fizetendő

  179.820 Ft + ÁFA teljes díj

  Számlázási információk

  Segíthetünk?

  Ha további kérdésed van, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot...

  Pin It on Pinterest

  Share This